Over Anouk

Hi! Ik ben Anouk. Ik ben leefstijlcoach en fysiotherapeut in Apeldoorn. Ik ben jouw coach die zorgt dat jij lekkerder in je vel zit. Voor iedereen die fit wilt worden of juist al hartstikke fit is en dit wil blijven. Samen met jou ga ik werken aan jouw doelen zodat je fysiek en mentaal kan groeien.

Fysiotherapeut en Leefstijlcoach

Nadat ik klaar was met de opleiding fysiotherapie, wilde ik meer leren. Toen ik een cursus sportvoeding had afgerond werd mijn interesse in sport, bewegen en voeding alleen maar meer. Alles viel op z’n plek toen ik LieferFit ben gestart. Kort hierna ben ik gestart met de opleiding voor leefstijlcoach en het plaatje was compleet.

Net als een groot aantal vrouwen ben ik lange tijd onzeker geweest over mijn lichaam. Ik dacht dat wat kilootjes afvallen de oplossing zou zijn om lekkerder in mijn vel te zitten. Na jaren lang struggelen met mijn zelfbeeld zit ik nu lekker in mijn vel, maar ken ik ook zeker nog mijn onzekere momenten. In deze jaren heb ik geleerd dat perfectie niet hoeft en een goede balans gevonden tussen gezondheid en genieten. Daar wil ik jou ook bij helpen!


Mijn doel is dat jij lekkerder in je vel komt te zitten. Ik wil dat jij ook kan genieten van een feestje zonder je daarna schuldig te voelen. Als coach help ik jou om te leren van de downs en de ups te vieren.

Ik krijg onwijs veel energie om samen met jou aan de slag te gaan zodat jij fit(ter) dan ooit wordt. Of je nou  van een blessure wilt af komen zodat je weer kan shinen op het sportveld of een gezondere relatie met voeding wil krijgen en met een fijn gevoel die lievelingsbroek weer aan kan trekken. Inmiddels heb ik al meer dan 75 mensen geholpen om lekkerder in hun vel te komen. Samen creëren we een leefstijl die bij jou past en die voor jou werkt.

Random facts over mij

Download mijn GRATIS e-book:
11 tips om lekkerder in je vel te zitten