Workout video's #teamlieferfit

Krijg elke week twee workout video’s in je mail zodat jij met ons mee kan sporten! Je hebt niks nodig wat je niet thuis hebt en je weet van te voren wat er de volgende week op het programma staat.

Je zit nergens aan vast en de filmpjes die je hebt gekocht kan je altijd blijven bekijken. De workout video’s zijn na aanschaf direct voor jou beschikbaar.

Week 8:

 • 15 minute HIIT workout
  Zweet je lekker mee met deze zomerse temperaturen?! Pak een matje en wat water voor tussendoor en dan gaan we hem killen. Succes met deze lekkere HIIT variant.
 • 15 minute couch potato
  Voor deze workout hoef je niet van je bank te komen, want de bank staat centraal! Een kwartier knallen om dan weer te kunnen relaxen. Hoe handig is het dan dat je al op een bank zit?
 • Extra workout!
  De bedoeling was om de live online workout van deze week op te nemen en als extra workout te delen. Helaas is er iets niet goed gegaan met het opnemen. Maar er zit uiteraard een ander leuk filmpje bij:

  Je hebt voor deze workout een dynaband nodig. Heb je die niet? Je kan ook alle oefeningen met flesjes water doen in plaats van de de dynaband. Knallen maar!

Twee workout video’s plus extra gratis workout
Prijs: €2,40